HR EN

TFA — Tvornica farmaceutske ambalaže

Usko je specijalizirana za proizvodnju staklenih ampula. Usredotočeni smo na visoku kvalitetu proizvoda uz stopostotnu vizulanu kontrolu.

Saznaj više

Proizvodimo staklene ampule volumena 1 ml, 2 ml, 3 ml, 5 ml i 10 ml.

Ampule izrađujemo iz bezbojnih i smeđih neutroborosilikatnih staklenih cijevi, prve hidrolitske skupine, prema normi ISO 9187.
Osim standardnih, izrađujemo i ampule prema specifikaciji pojedinog kupca.

Ampule su izrađene u skladu s Europskom farmakopejom, Američkom farmakopejom i Japanskom farmakopejom.

Visoka kvaliteta staklenih ampula osnova je našeg uspješnog poslovanja

Vjerom u stav da kvaliteta nije samo ispunjenje zahtjeva kupaca nego i način poslovanja, ostajemo pouzdan i vjerodostojan partner.

Ispunjavanjem zahtjeva prema normi ISO 15378 (GMP), kao i certifikatom ISO 9001 koji je izdala švicarska akreditacijska kuća SGS, dokazujemo opredijeljenost za vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Visoka razina kvalitete rezultat je našeg dugogodišnjeg rada i ulaganja u zaposlenike i opremu.

SAZNAJ VIŠE

Otvorenje novog proizvodnog objekta donijelo nam je snažan poslovni uzlet

Objekt je projektiran i izgrađen isključivo za proizvodnju staklenih ampula, čime je ubrzan i moderniziran cjelokupni proces proizvodnje.

Ampule izrađujemo na proizvodnim linijama poznatog svjetskog proizvođača. Proizvodi se pakiraju u kontroliranim uvjetima čiste sobe, klasa D, DPP. Tijekom proizvodnog procesa kamerama se kontroliraju svi bitni parametri proizvoda.

Ponosni smo na svoje zaposlenike, njihovu odgovornost i ozbiljnost prema radu, kao i na njihovo iskustvo u području farmaceutske ambalaže

Vjerujemo da su ljudi temelj koji čini razliku. Dugogodišnjim iskustvom i stalnim ulaganjem u znanje zaposlenika unapređujemo naše proizvode i usluge prilagođavajući ih potrebama kupaca.

Kontaktirajte nas
U najkraćem roku ćemo Vam odgovoriti na upit ili poslati ponudu.

Sva prava pridržana © Dizajn: Prvi korak