HR EN

O nama

TFA, Tvornica farmaceutske ambalaže d.o.o., usko je specijalizirana za proizvodnju staklenih ampula. Usredotočeni smo na visoku kvalitetu proizvoda uz stopostotnu vizulanu kontrolu.
Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji ampula, fleksibilnost i organiziranost zaposlenika omogućuju nam izradu kvalitetnog proizvoda i brzu reakciju na potrebe kupaca. Kontinuiranim ulaganjima u zaposlenike i opremu držimo korak s trendovima na tržištu, učvršćujemo svoju tržišnu poziciju i povećavamo svoj udio na tržištu.


Poslovanje

U svakom segmentu suradnje maksimalno ispunjavamo zahtjeve svojih kupaca. Uz naše poimanje suradnje isključivo kao partnerstva te iskusne stručnjake uvijek izlazimo ususret svojim kupcima. Trudimo se pružiti ne samo visokokvalitetne proizvode već i jednako visokokvalitetnu uslugu.

U duhu partnerskog odnosa maksimalno se trudimo oko svake narudžbe, želje, posebnog zahtjeva ili kratkog roka proizvodnje. Kontinuiranim radom i suradnjom ostvarujemo dugoročne partnerske odnose, visoke standarde, preuzimamo odgovornost i inicijativu za poboljšanje proizvoda.

Kroz svoj tim gradimo dugoročne bliske odnose sa svojim partnerima.

Povratak na naslovnicu

Kontaktirajte nas
U najkraćem roku ćemo Vam odgovoriti na upit ili poslati ponudu.

Sva prava pridržana © Dizajn: Prvi korak